Lezing over robots

Technologie verandert de wereld sneller dan andere ontwikkelingen. En sneller dan ooit tevoren. Veel organisaties moeten veranderen maar hebben vragen. Welke robots zijn er eigenlijk en welke zijn geschikt voor ons? Hoe zorg ik dat mijn medewerkers beter begrijpen wat er gaat gebeuren? Is een investering in een robot verstandig?

Impact robots en exponentiële technologie

Vanuit de Robot Academy stellen we experts en sprekers beschikbaar die een lezing kunnen verzorgen voor organisaties, zorginstellingen, gemeentes, opleiders en management teams die een beter beeld willen krijgen van (robot) technologie. Onze experts zijn beschikbaar voor informatie, inspiratie, richting, verrassende inzichten en als vraagbaak.

Onderwerpen lezing

Onderwerpen waarover wij regelmatig een lezing geven zijn:

  • Exponentiële technologie en de impact op organisaties
  • Robots nu en in de toekomst
  • Trends in de zorg, robots en technologie
  • Robots en ethiek, hoe houden we vast aan de menselijke maat

lezing-over-robots-en-exponentiele-technologie

Robot inzetten

Wij beschikken over meerdere robots die als co-host kunnen meewerken aan een aansprekende keynote. Het soort robot is mede afhankelijk van het thema en beschikbaarheid.

Voor wie

De lezing is met name bedoeld voor organisaties die verwachten dat exponentiële technologieën en robotisering grote impact zullen hebben op de beleving van hun klanten, hun dienstverlening en de mogelijkheden van de eigen organisatie in de toekomst. De lezing biedt informatie en inspiratie voor grotere (klant) groepen of interne teams; marketeers, directies en innovatieteams.

De exacte doelstelling en invulling van de lezing bepalen we graag in overleg met u.