+31(0)85 303 88 18

Teamsessie met collega’s

Als u daar met uw collega’s over van gedachte wil wisselen over de impact van technologie en hierbij op zoek bent naar inspiratie en mensen die hier elke dag mee bezig zijn dan kunnen wij u een inspirerende omgeving bieden.

Teamsessie in een inspirerende omgeving

Kennismaken met robots (waaronder Pepper en Zora), smart assistants en kunstmatige intelligentie? Acceptatie en het ontdekken van de mogelijkheden begint bij het ervaren van technologie, informatie en inspiratie. De Robot Academy biedt in haar kantoor de mogelijkheid om dit te ervaren. Naast een moderne overleg ruimte kunt u onze innovatie pop-up met technologie bezoeken.

Programma

Het uiteindelijke programma stellen wij in overleg met u samen. Hieronder treft u een overzicht aan van de onderdelen die wij bijvoorbeeld voor u kunnen verzorgen.

  • Een workshop naar keuze
  • Een rondleiding in onze innovatie pop-up met diverse robots en technologie
  • Een “design thinking” sessie voor het creëren van pilot projecten

Afhankelijk van uw wensen zijn onze robot professionals beschikbaar om met uw team te klankboorden en met hun kennis bij te dragen aan relevante ontwikkelingen voor de toekomst.

Effectieve combinatie

Vanuit onze ervaring weten wij dat de meest effectieve combinatie een workshop gecombineerd met een TechXperience is. De workshop zorgt voor begrip en inspiratie waarna de bezoekers vervolgens zelf kunnen ervaren wat de mogelijkheden van de technologie nu al biedt. Vervolgens kunt u met uw team aan de slag.

Voor wie

De inhoud en invulling maken wij in overleg met u. Onze omgeving en aanpak is zeer persoonlijk en maakt het mogelijk groepen van maximaal 12 mensen goed te kunnen bedienen. Koffie, lunch of drankje aan het eind van de dag kunnen wij natuurlijk verzorgen.