Robots.NU en Robotzorg.nl

Anita van de Hoek is sinds 2014 actief met robots.

Ik ben geen fan van Star Wars, Robocop, iRobot, science fiction maar ik ben wel een fan van veranderingen, IT, robotisering en technologie die ons leven beter en makkelijker maakt. Samen met mensen. Naast mensen. 

Voor haar is de ontdekkingstocht het leukste deel van het hele verhaal. Om samen met ontwikkelaars, experts, ondernemers, werknemers en organisaties vorm te gaan geven aan deze nieuwe grote technologie-wave. Ik word daar enthousiast van en deel deze inspiratie graag met anderen!

Technologie en ethiek

Doordat de impact van technologie op ons leven groter en groter wordt, komen er ook meer ethische vraagstukken op tafel. In hoeverre willen we zorg overlaten aan robots? Als robots onze banen over kunnen nemen, willen we dat wel.

Veel mensen hebben moeite met de verandering, moeite met het feit dat ons werk en de bijbehorende dienstverlening veranderd. De technologische vooruitgang kunnen we niet stoppen. We kunnen deze wel in goede banen leiden en er voor zorgen dat technologie in ons belang werkt. Dat betekent dat we bij de ontwikkeling en implementatie goed moeten luisteren naar de belangen van onze clienten.

Daar ga ik graag met u over in gesprek.

 

Beschikbaarheid en prijs aanvragen