+31(0)85 303 88 18 info@robotacademy.nl

Yvonne Jägers is met haar 28 jaar onze jongste spreker. Sinds twee jaar volgt zij de nieuwste technologie trends op de voet. Haar ervaring op vele evenementen in samenwerking met de robots leert dat mensen altijd een reactie hebben die ergens tussen fascinatie en angst ligt. Gefascineerd door wat een robot kan maar ook de vraag hoe werkt dit? En waar gaat dit naar toe?

Ik vind het belangrijk om kritisch te blijven als het gaat om de inzet van robots. Robots en kunstmatige intelligentie hebben grote impact op ons leven. Waar zijn we mee bezig en waar willen we naartoe zijn voor mij persoonlijk uitdagingen waar ik elke dag mee bezig ben.

Robots nu en in de toekomst

Wat kunnen robots nu en welke ontwikkelingen mogen we verwachten. Met behulp van de TrendExplorer database, blijft Yvonne op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie en past ze deze aan voor de diverse branches waar ze workshops
geeft. Want geen enkele branche of organisatie blijft onaangetast door de gebeurtenissen van deze tijd.

Interactieve lezing

Yvonne verzorgt lezingen en workshops aan overheden en organisaties over de ontwikkelingen van robots en de belangrijkste technologische trends waar zij mee te maken krijgen. Tijdens de workshops wordt een robot meegenomen. Deze wordt geïntegreerd in de workshop.

Alternatieve sprekers