+31(0)85 303 88 18 info@robotacademy.nl

Digitale transformatie. En robots?

Antoon van Luxemburg neemt u mee in de wereld van ICT 3.0. Een wereld waarin digitaal leidend is en mede door de digitale klant-interactie, ICT strategisch is geworden.

Ingrijpende veranderingen

We zien het, we voelen het. We leven in een tijd van ingrijpende maatschappelijke en technologische veranderingen. Ingrijpende veranderingen in bijna alle sectoren zoals, onderwijs, bouw, energie, zorg, banken en overheden.

Technologie in de hoogste versnelling

De afgelopen 3 jaar waren er meer ontwikkelingen als in de 15 jaar daarvoor, en we zijn nog lang niet klaar. Smart machines, Artificial Intelligence, robots, big data en 5G netwerken maken nu al hun intrede.

Organisatie en ICT

Om relevant te blijven, moeten organisaties en mensen binnen organisaties mee. Een innovatieve cultuur is noodzaak en de rol van ICT en haar CIO veranderd van faciliterend naar initiërend.

Doorkijk naar de toekomst: connected en cloud robotics

Antoon van Luxemburg neemt u graag mee naar deze connected world en maakt op een heldere wijze duidelijk hoe deze ontwikkelingen verlopen. Hij doet dit met een praktische inslag. Antoon werkt zelf als interim als ICT en informatie manager, is naast een elektrotechnische opleiding, afgestudeerd in innovatie management aan de TU Eindhoven en is auteur van het boek “De CIO 3.0, het verschil maken bij digitale transformatie”.

Alternatieve sprekers