+31(0)85 303 88 18 info@robotacademy.nl

Robots en beleving

Het ontvangen van gasten door een rondrijdende en sprekende robot. Als een ‘robot’ rondrijden door kantoor en live deelnemen aan een vergadering of een robot welke de aanbiedingen van de dag laat zien in de retail. Richard Kuijpers eigenaar van  smartrobot solutions weet welke robotoplossingen op dit moment een meerwaarde kunnen bieden in de praktijk.

Beleving

Richard, eind jaren negentig opgeleid als bouwkundig en civiel ingenieur werd in 2010 innovatiemanager in de retail, met als uitdaging “concepten ontwikkelen die voor meer beleving in en rondom winkelpanden moesten zorgen”.

In 2014 besloot Richard om zijn eigen bedrijven iretail en smartrobot.solutions te starten met als focuspunt: ‘technologie implementeren in een concept welke zorgt voor meer traffic, beleving en efficiëntie op de gewenste locatie. Daarmee hanteren de bedrijven een brede en vooruitstrevende benadering en worden klantbehoeften ingevuld met goed doordachte robot oplossingen die bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. Daarmee kunt u namelijk pas écht het verschil maken.

Inspirerende lezing met robot

Richard vertelt honderduit over technologische robot ontwikkelingen en hoe hij die vertaalt naar praktische toepassingen voor organisaties. Over leerervaringen uit de praktijk wanneer een robot wordt ingezet en werkbare concepten met de huidige robots. Diverse robots worden meegenomen zoals Beampro, Sanbot, Meccanoid en de in samenwerking met TU Twente gebouwde robot R3D3.

Alternatieve sprekers