+31(0)85 303 88 18 info@robotacademy.nl

Sprekers Robot Academy

Drs. Tom Ederveen, robots in de zorg

Tom Ederveen is in 2009 gestart met Robot. Toen al werd er mondjesmaat gesproken over robotisering en de baanbrekende effecten van deze technologie. Een mooi moment om “in te stappen” in een nieuwe wereld. Wij hebben altijd als doel voor ogen gehouden dat we technologie moeten vertalen naar praktisch gebruik en nieuws en ontwikkelingen begrijpelijk moeten vertalen.

Ir Bart Dirkx

Robots zijn ‘the next big thing’. Dit was een van de redenen om er zelf een te ontwikkelen. Met WittyWorx won Bart de “Robotics Start-Up Award at InnoRobo 2013.

Ir Antoon van Luxemburg

Met een elektrotechnische opleiding en innovatie management aan de TU Eindhoven heb ik de basis gelegd voor mijn ‘T-profiel’: Een combinatie van diepgaande kennis van de technologie met brede vaardigheden op het gebied van verandermanagement en innovatie. Deze verbindingen zet ik ook weer in voor robotica.

Ir Jeroen Arendsen

Jeroen Arendsen “het mooie aan robots is hoe mensen op ze reageren. Dat fascineert me enorm”. Ik specialiseer me in robots voor de langdurige zorg, en ik sta zelf ook stevig met een been in de zorg en het andere been in de wereld van onderzoek en ontwikkeling