Dagvoorzitter robots en technologie

Bent u op zoek naar een enthousiaste dagvoorzitter met kennis van robots en nieuwe technologie. Vanuit RobotAcademy kunnen we u vast van dienst zijn. Wij werken met mensen die dagelijks bezig zijn met de impact op de mens, de maatschappij en de organisatie. Onze sprekers kunnen als geen ander invulling geven aan de door u gewenste onderwerpen en richting geven aan het gesprek. Onze dagvoorzitters zijn inspirerend en motiveren de deelnemers om buiten de gebaande paden te denken.

Kennis en ervaring

Veel van de sprekers op de website zijn ook inzetbaar om uw bijeenkomst te leiden. Voor een specifiek onderwerp kan het raadzaam zijn om een spreker met de juiste technische expertise én ervaring als dagvoorzitter in te zetten. Bekijk bijvoorbeeld eens de impressie van Randall van Poelvoorde. Onze internationale keynote spreker met veel ervaring als dagvoorzitter.

Onze mensen zijn specialist op het gebied van robots en aanpalende technologieën. Zij kunnen als geen ander een invulling geven aan de besproken onderwerpen en richting geven aan het gesprek. Een volledig overzicht van alle sprekers vindt u hier. Wanneer u niet precies weet welke persoon het beste bij uw evenement past helpen wij u uiteraard graag persoonlijk verder.