Robot Academie

Keynote, workshop, masterclass of dagvoorzitter

Workshop en robot ervaren

Een workshop over robots en de impact op mensen, organisaties en de maatschappij

Welke impact krijgen robots

Technologie verandert de wereld sneller dan andere ontwikkelingen. Welke robots zijn er eigenlijk en welke zijn geschikt voor ons?

Dagvoorzitter op uw inovatie event

Bent u op zoek naar een open enthousiaste dagvoorzitter met kennis van robots en nieuwe technologie

Impact van exponentiële technologie

Technologie verandert de wereld zoals niets anders. En sneller dan ooit tevoren. Veel organisaties moeten veranderen maar hebben vragen. Welke robots zijn er eigenlijk en welke zijn geschikt voor ons? Hoe zorg ik dat mijn medewerkers beter begrijpen wat er gaat gebeuren? Is een investering in een robot verstandig? Moet ik kopen, huren of leasen?

Robot experts

Vanuit de Robot Academie stellen we experts en sprekers beschikbaar voor zorginstellingen, opleiders en management teams die een beter beeld willen krijgen van (robot) technologie. Onze experts zijn beschikbaar voor informatie, inspiratie, richting, verrassende inzichten en als vraagbaak. Ook kunnen ze u helpen robots effectief in uw organisatie in te zetten.

Een spreker over robots aanvragen, wij helpen uw graag met de juiste keuze

Randall van Poelvoorde, robots en exponentiële technologie

Randall van Poelvoorde, robots en exponentiële technologie

Randall van Poelvoorde is oprichter van het platform Robots.nu in 2009. Vanuit het onderwerp robots was de link met de exponentiële groei van technologie snel gemaakt. Randall zag toen in dat we op dit moment in de meest bijzondere tijd ooit leven. Als keynote spreker weet hij vele mensen te boeien.

Lees meer
Muriël Serrurier Schepper, spreker chatbots en kunstmatige intelligentie

Muriël Serrurier Schepper, spreker chatbots en kunstmatige intelligentie

Muriël is expert op het gebied van chatbots en kunstmatige intelligentie. Daarnaast staat ze ook met haar ‘’voeten in de klei’’ doordat zij als programma- of projectmanager nog steeds data en AI projecten uitvoert (o.a. voor Shell en Rabobank). Deze continue praktijkervaring zorgt ervoor dat haar verhalen doorspekt zijn met anekdotes en dat je het realistische verhaal hoort.

Lees meer
Drs. Tom Ederveen, robots in de zorg

Drs. Tom Ederveen, robots in de zorg

Tom Ederveen is in 2009 gestart met Robot. Toen al werd er mondjesmaat gesproken over robotisering en de baanbrekende effecten van deze technologie. Een mooi moment om “in te stappen” in een nieuwe wereld. Wij hebben altijd als doel voor ogen gehouden dat we technologie moeten vertalen naar praktisch gebruik en nieuws en ontwikkelingen begrijpelijk moeten vertalen.

Lees meer
Ir. Julian Jagtenberg, spreker preventieve zorg robotica en kunstmatige intelligentie

Ir. Julian Jagtenberg, spreker preventieve zorg robotica en kunstmatige intelligentie

Julian is uitvinder en ondernemer. Met de slaaprobot Somnox heeft hij als technisch student aan de TU Delft ( industrieel ontwerper) daadwerkelijk zijn droom waargemaakt door een start-up met waarde te creëren. Julian neemt u in een boeiende lezing mee over zijn passie, zijn bedrijf en verteld het verhaal van vandaag en morgen met focus op preventieve zorg door middel van robotica en kunstmatige intelligentie.

Lees meer
Thea Storm, robots en ouderen

Thea Storm, robots en ouderen

Met 67 jaar is Thea onze oudste spreker. Als betrokken en actieve dame wil zij de reis meemaken die onze maatschappelijke ontwikkelingen met zich meebrengen en de mogelijkheden die technologie en robots brengen als je wat ouder wordt.

Lees meer
Helma Lensen, spreker robots in en onderwijs

Helma Lensen, spreker robots in en onderwijs

Sinds 2 jaar volgt Helma de ontwikkelingen van robots op de voet. "Met een zoon van 6, is zij betrokken bij de educatie van jonge kinderen en betrokken bij de vraag "waar robots een bijdrage kunnen leveren" en de impact op onze vaardigheden. Helma Lensen en robot...

Lees meer

Robot Academie

Robots gaan voor mensen zorgen? Het Nederlands voetbalelftal verliest in 2040 van robots? Zijn robots een vloek of een zegen?

Vanuit de Robot Academie stellen we experts en sprekers beschikbaar voor zorginstellingen, bedrijven, overheid instanties, opleiders en management teams die een beter beeld willen krijgen van (robot) technologie. Onze experts zijn beschikbaar voor informatie, inspiratie, richting, verrassende inzichten en als vraagbaak. Ook kunnen ze u helpen robots effectief in uw organisatie in te zetten.

keynote-robots-en-exponentiele-technologie

Keynote

Keynote robots en exponentiele technologie

 

masterclass-over-robots

Masterclass

Masterclass over robots in de zorg

 Dagvoorzitter met kennis van robots en nieuwe technologie

Dagvoorzitter

Dagvoorzitter met kennis van robots en nieuwe technologie

workshop-over-robots

Workshop

Workshop over robots