Keynote exponentiële technologie en robots

Keynote exponentiële technologie en robots

Veel organisaties moeten veranderen maar komen daardoor met vragen te zitten. Wat is nu eigenlijk exponentiële technologie? Welke robots zijn er al beschikbaar en welke zijn geschikt voor ons? Hoe zorg ik dat mijn medewerkers beter begrijpen wat er gaat gebeuren? Is een investering in een robot verstandig? Technologie verandert de wereld sneller dan ooit tevoren. 

Blik op de toekomst

Exponentiële technologie verandert markten en bedrijfsmodellen 10x sneller, met 10x zoveel impact. Ontwikkelingen in energie, transport, gezondheidszorg, kunstmatige intelligentie en robotica, hebben een enorme impact op uw bedrijf. Wat is die exponentiële technologie en welke ‘Next Big Future’ gaat u tegemoet?

Keynote exponentiële technologie mét robots?

Wij beschikken over meerdere robots die als co-host kunnen meewerken aan een aansprekende keynote. Het soort robot is mede afhankelijk van het thema en beschikbaarheid.

Voor wie

Deze keynote is met name bedoeld voor organisaties die verwachten dat exponentiële technologieën en robotisering grote impact zullen hebben op de beleving van hun klanten, hun dienstverlening en de mogelijkheden van de eigen organisatie in de toekomst. Deze sessie biedt informatie en inspiratie voor grotere (klant) groepen of interne teams; marketeers, directies en innovatieteams.

De exacte doelstelling en invulling van de keynote bepalen we graag in overleg met u.