Workshop robots nu en in de toekomst

Tijdens de workshop robots nu en in de toekomst starten we met een overzicht van robots die nu al actief zijn en impact hebben op mens en maatschappij. Doel van de workshop is inspiratie, angst over het onbekende wegnemen en kennismaken met de wereld die niet zo ver meer bij ons vandaan is. Of durven we te stellen dat we al in die wereld leven?

Blik op de toekomst

Aan de hand van aanstaande technologische ontwikkelingen richten we onze blik op de toekomst om vervolgens met de groep de impact van al deze ontwikkelingen te bepalen voor het eigen werk en de eigen organisatie. We bespreken ook welke technologische oplossingen al op dagelijkse basis worden gebruikt. Zowel thuis als op het werk. Dit is een echte eyeopener. Veel mensen zijn zich niet bewust van de hoeveelheid robots die al in gebruik zijn.

Robot ervaren

Tegen een meerprijs kunnen wij een robot meenemen. Deze robot zal actief bijdragen aan de workshop. Het soort robot is mede afhankelijk van het thema en beschikbaarheid.

Voor wie

Deze workshop is met name bedoeld voor organisaties die verwachten dat robotisering impact zal hebben op de beleving van klanten, de dienstverlening en de mogelijkheden van de organisatie in de toekomst. Deze sessie biedt informatie en inspiratie voor productontwikkelaars, marketeers, directies en innovatieteams.

De exacte doelstelling en invulling van de workshop bepalen we graag in overleg met u.

Impressie robot workshop