Workshop zorgtechnologie

Tijdens deze workshop zorgtechnologie wordt met name aandacht gegeven aan nieuwe technologie en robot toepassingen binnen de zorgbranche. Ook kijken we naar de impact die dit heeft op de mens en de maatschappij. Doel van de workshop is inspireren, angst over het onbekende wegnemen en kennismaken met de wereld van morgen.

Blik op de toekomst

Aan de hand van belangrijke technologische ontwikkelingen richten we onze blik op de toekomst. Vervolgens bespreken we met de groep de impact van al deze ontwikkelingen voor de cliënten, het eigen werk en de eigen organisatie. Tegen een meerprijs kunnen wij een robot meenemen, welke we integreren in de workshop. Met deze robot als voorbeeld wordt het beeldend duidelijk wat de mogelijkheden en de uitdagingen zijn van robots en technologie. Samen met de deelnemers bespreken we de uitdagingen, de kansen en uiteraard de angsten. 

Voor wie?

Deze workshop is met name bedoeld voor zorgorganisaties en gemeentes die ervaren dat nieuwe technologie noodzakelijk is om de kwaliteit van zorg te handhaven en de kosten beheersbaar te houden. Deze sessie biedt informatie en inspiratie voor directies, lijnmanagers, ICT’ers en innovatieteams.

De exacte doelstelling en invulling van de workshop bepalen we graag in overleg met u.