Masterclass over robots en technologie

Deze masterclass over robots en technologie is ontwikkeld voor organisaties en opleidingen, waarbij technologie een grote impact heeft op de huidige of de toekomstige dienstverlening. Hij bestaat uit 2 delen:

  • Deel 1: Een update over robots en technologie en een toekomstbeeld wat we mogen verwachten
  • Deel 2: de deelnemers werken in groepen en presenteren oplossingen die bijdragen aan de kwaliteit van leven of de kwaliteit van werk.

De dag wordt begeleid door één van onze ervaren sprekers. Tegen een meerprijs kunnen wij een robot meenemen, welke wij integreren in de masterclass. 

Voor wie

Deze masterclass, over robots en technologie, is met name bedoeld voor organisaties die verwachten dat robotisering een impact zal hebben. Op de beleving van klanten, de dienstverlening en zelfs op de mogelijkheden van de organisatie in de toekomst. Deze sessie biedt informatie en inspiratie voor directies, ontwikkelaars van diensten, innovatieteams, docenten en studenten.

De exacte doelstelling en invulling van de masterclass bepalen we graag in overleg met u.

Ervaring

De mensen aangesloten bij RobotAcademy hebben onder meer masterclasses en gastcolleges verzorgd op Nijenrode (Exponentiële technologie), de HU Amersfoort (Robots in de zorg), de Universiteit van Amsterdam (Robots en domotica) en Studelta.