De diensten van RobotAcademy zorgen ervoor dat er aandacht voor de maatschappelijke gevolgen van exponentiële technologische ontwikkelingen komt binnen uw organisatie. Welke impact kan dit hebben voor uw klanten, uw medewerkers en uw organisatie. In de vorm van een presentatie, workshop of keynote, een brainstorm, masterclass over robots en technologie gaan we met u en uw medewerkers het gesprek aan. En helpen we u robots op een zinvolle en menselijke manier in te zetten.

Diensten van RobotAcademy

Robot workshop

Workshops

De exacte doelstelling van de workshop ontstaat altijd in overleg met u. Afhankelijk van uw wensen hebben we de ideale spreker voor u. De Robot Academy heeft meerdere sprekers met ieder hun eigen expertise en aandachtsgebied. Eén eigenschap hebben ze allemaal en dat is passie voor het onderwerp. Deze passie gebruiken zij om uw medewerkers of relaties te laten ontdekken en te inspireren. Lees meer over onze workshops.

Robot workshop

Keynote

Exponentiële technologie verandert de wereld, ons leven en markten en bedrijfsmodellen 10x sneller, met 10x zoveel impact. Ontwikkelingen in energie, transport, gezondheidszorg, kunstmatige intelligentie en robotica, gaan impact hebben. De Robot Academy heeft meerdere sprekers met ieder hun eigen expertise en aandachtsgebied. Eén eigenschap hebben ze allemaal en dat is passie voor het onderwerp. Deze passie gebruiken zij om op een enthousiaste wijze uw medewerkers of relaties te laten ontdekken en te inspireren. Indien gewenst met een robot on stage. Lees meer over onze keynote sprekers.

Robot workshop

Dagvoorzitter

Bent u op zoek naar een open enthousiaste dagvoorzitter met kennis van robots en nieuwe technologie. Mensen die dagelijks betrokken zijn met de impact op mens, maatschappij en organisatie. Veel van de sprekers op de website zijn ook inzetbaar om uw bijeenkomst te leiden. Zij kunnen als geen ander een inschatting maken van de besproken onderwerpen en richting geven aan het gesprek. Lees meer over dagvoorzitter.

Robot workshop

Masterclass

Deze masterclass is ontwikkeld voor organisaties en opleidingen waarbij technologie een grote impact heeft op de huidige ontwikkelingen of op de toekomstige dienstverlening. Lees meer over de masterclass mogelijkheden.