+31(0)85 303 88 18 info@robotacademy.nl

Keynote exponentiële technologie en robots

Technologie verandert de wereld sneller dan andere ontwikkelingen. En sneller dan ooit tevoren. Veel organisaties moeten veranderen maar hebben vragen. Welke robots zijn er eigenlijk en welke zijn geschikt voor ons? Hoe zorg ik dat mijn medewerkers beter begrijpen wat er gaat gebeuren? Is een investering in een robot verstandig?

Blik op de toekomst

Exponentiële technologie verandert markten en bedrijfsmodellen 10x sneller, met 10x zoveel impact. Ontwikkelingen in energie, transport, gezondheidszorg, kunstmatige intelligentie en robotica, gaan impact hebben op uw bedrijf. Wat is die exponentiële technologie en welke ‘Next Big Future’ gaat u tegemoet?

Robot inzetten

Wij beschikken over meerdere robots die als co-host kunnen meewerken aan een aansprekende keynote. Het soort robot is mede afhankelijk van het thema en beschikbaarheid.

Voor wie

Deze keynote is met name bedoeld voor organisaties die verwachten dat exponentiële technologieën en robotisering grote impact zullen hebben op de beleving van hun klanten, hun dienstverlening en de mogelijkheden van de eigen organisatie in de toekomst. Deze sessie biedt informatie en inspiratie voor grotere (klant) groepen of interne teams; marketeers, directies en innovatieteams.

De exacte doelstelling en invulling van de keynote bepalen we graag in overleg met u.