Workshop robots en onderwijs

Wij verzorgen regelmatig workshops over de ontwikkelingen van robots en aanpalende technologie. Deze verzorgen wij voor leerlingen, studenten en/of docenten. De doelstelling van de workshop ‘Robots en onderwijs’ is een overzicht geven van belangrijkste trends en technologische ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen hebben een impact op de maatschappij, de mens en de organisatie. Samen met de deelnemers kijken we naar de gevolgen voor hun leven, werk en vriendschappen/relaties. We bespreken de kansen, uitdagingen en uiteraard de angsten. 

Robots en inspiratie

Tijdens de workshops wordt een robot meegenomen. Deze robot wordt ingezet als co-presentator en hij praat mee tijdens de workshop. Met behulp van deze robot ontstaat er een duidelijk beeld van de kansen en beperkingen van technologie.

Voor wie?

De workshops zijn met name aangevraagd door het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Ook de (beroeps-)opleidingen met een ander aandachtsgebied, maar waarbij wel grote impact wordt verwacht van technologie en robots, vragen de workshop regelmatig aan. Wij kunnen de workshop aanpassen voor elk niveau en elke doelgroep. Dus of u nou leerlingen of onderwijzers enthousiast wil maken over het onderwerp robots en technologie, deze workshop is uitermate geschikt.

De exacte doelstelling en invulling van de workshop bepalen we graag in overleg met u.