Workshop over robots en technologie

De exacte doelstelling van de workshop over robots en technologie bepalen we altijd in overleg met u. Afhankelijk van uw wensen hebben we de ideale spreker voor u. RobotAcademy heeft meerdere sprekers met ieder hun eigen expertise en aandachtsgebied. Zo heeft iedere spreker een eigen invalshoek op het onderwerp robots.

Eén eigenschap hebben ze allemaal en dat is passie voor het onderwerp. Deze passie gebruiken zij om uw medewerkers of relaties innovatieve dingen te laten ontdekken en te inspireren. Dat was vroeger zo en dat is nu nog steeds zo.

Voor wie

Een workshop duurt gemiddeld 45-60 minuten en wordt gegeven aan groepen tussen de 15 – 45 personen. Met deze omvang is het mogelijk interactie te realiseren met de aanwezigen. Meerdere workshops op 1 dag zijn mogelijk in overleg.

Binnen RobotAcademy kunnen wij workshops met verschillende aandachtsgebieden verzorgen. Bijvoorbeeld de workshop Robots nu en in de toekomst. Een algemene introductie workshop, geschikt voor alle branches en kennisniveaus. Binnen zorg bieden we de workshops: Robots in de Zorg en de workshop Zorgtechnologie. Ook bedienen wij de onderwijsbranche met onze workshop Robots in het onderwijs. Wanneer u meer algemeen aan de slag wilt met bijvoorbeeld vraagstukken rondom ethiek dan raden wij u de workshop robots en ethiek van harte aan.