Masterclass over robots

Masterclass

Deze masterclass is ontwikkeld voor organisaties en opleidingen waarbij technologie een grote impact heeft op het heden of op de toekomstige dienstverlening.

Inzet van de dag is, inspiratie, confrontatie, interactie (ethiek) en experience.

Deze masterclass bevat 2 delen:

  • Deel 1: Update van de laatste robots en technologie en een toekomstbeeld wat we mogen verwachten
  • Deel 2: Deelnemers werken in groepen en presenteren die bijdragen aan de kwaliteit van leven of de kwaliteit van werk. De dag wordt begeleid door één van onze ervaren sprekers en een robot.

Robot ervaren

Inzet aan onze kant is dat wij tijdens een workshop altijd een robot meenemen zodat uw medewerkers of relaties een robot in werkelijkheid kunnen ervaren. Het soort en aantal robots is mede afhankelijk van het thema en beschikbaarheid.

Voor wie

Deze workshop is met name bedoeld voor organisaties die verwachten dat robotisering impact zal hebben op de beleving van klanten, de dienstverlening en de mogelijkheden van de organisatie in de toekomst. Deze sessie biedt informatie en inspiratie voor directies, ontwikkelaars van diensten, innovatieteams, docenten en studenten.

De exacte doelstelling en invulling van de masterclass bepalen we graag in overleg met u.

Ervaring

De mensen aangesloten bij de Robot Academy hebben onder meer masterclasses en gastcolleges verzorgd op Nijenrode (Exponentiële technologie), de HU Amersfoort (Robots in de zorg), de Universiteit van Amsterdam (Robots en domotica) en Studelta.