Expert Cobots

Ruud van der Burg is als Cobot Expert verbonden aan de RobotAcademy. Gefascineerd neemt hij u mee in de impact van exponentiële technologie in het bedrijfsleven, waar het gaat over productie en logistiek. Vele organisaties stond hij bij in innovatie- en organisatievraagstukken. Hij verzorgt sinds 2014 keynotes en workshops bij technologie en productiebedrijven en is ook veel gevraagd spreker voor opleidingen,

Cobots en robotisering van de productieomgeving

Samenspel tussen mens en robot; nu de robot steeds meer de rol van collega krijgt, wordt het samenspel tussen mens en techniek steeds belangrijker. Technologische oplossingen met cobots, agv’s (Automated Guided Vehicles) en gerobotiseerde opslag zijn bovendien steeds eenvoudiger in te passen in de ICT-infrastructuur.

Ingrijpende veranderingen MBK

Het MKB staat ingrijpende veranderingen te wachten. Ruud neemt u graag mee op reis naar toekomstscenario’s op basis van visie, inzicht, praktische kennis en ervaring. Op inspirerende wijze presenteert hij actuele ontwikkelingen en hun invloed op mens, organisatie en samenleving.

Veelal neemt hij een vriendelijke cobot mee, om u voor of na de presentatie zelf te laten ervaren hoe deze met u samenwerkt! Een waardevolle belevenis, die velen nieuwe inzichten heeft gebracht ! 

Baxter robot, Sawyer robot

Ruud haalde in november 2014 de Baxter productierobot naar Nederland. In zijn workshops laat hij u de nieuwe ontwikkelingen ervaren samen met de Baxter robot of sawyer robot. Wat komt er allemaal bij kijken om mensen samen te laten werken met een robot?. Hoe kun je een cobot programmeren?. 

Alternatieve sprekers