Tom Ederveen is mede oprichter van RobotXperience. Sinds 10 jaar volgt de ontwikkelingen van robots en onderliggende technologie op de voet. Tom is in 2009 gestart met Robots.nu. Een website over robots in ons leven

Het aantal toepassingen en de impact die robots gaan hebben op ons leven, ons werk en onze samenleving neemt elk jaar exponentieel toe. Hoe wij als mensen deze technologie gaan accepteren en inzetten boeit me enorm. Samenwerken en samenleven met een robot is een uitdaging. Dagelijks maak ik mee wat de impact is van nieuwe technologie voor organisaties. Acceptatie gaat soms vanzelf (gemak) en soms heel moeizaam omdat we als mensen over het algemeen moeite hebben met verandering. Er is altijd een balans tussen angst en fascinatie

Robots in de zorg

Tom Ederveen is expert als het gaat om toepassing van robots in de zorg en voor ons welzijn. Hij verzorgt sinds 2014 keynotes en workshops bij zorgverleners, gemeentes en overheidsinstellingen. Op een interactieve manier weet hij het publiek te betrekken en te inspireren.

Als eindredacteur van Robotzorg.nl volgt hij de ontwikkelingen op het gebied van cure, care, welzijn en preventie. Een dynamische markt met de noodzaak om de digitalisering en robotisering beet te pakken.

Technologie en verandering

Vanaf 1996 is Tom Ederveen werkzaam in omgevingen waarin technologie een belangrijke rol speelt. Gestart bij IBM, veel ervaring opgedaan met internet bij Independer (2000) en de opkomst van mobiel meegemaakt bij zijn eigen online marketingbureau.

Tom Ederveen is ook werkzaam als gastdocent !

Linkedin profiel

[testimonial_rotator id=”73″]

Referenties Tom Ederveen

Alternatieve sprekers