Workshop robots nu en in de toekomst

Tijdens deze workshop starten we met een presentatie waarbij een overzicht wordt gegeven van robots die nu al actief zijn en impact hebben op mens en maatschappij. Doel van de workshop is inspiratie, angst over het onbekende wegnemen en kennismaken met de wereld die niet zo ver meer bij ons vandaan is.

Blik op de toekomst

Aan de hand van aanstaande technologische ontwikkelingen richten we onze blik op de toekomst om vervolgens met de groep de impact van al deze ontwikkelingen te bepalen voor het eigen werk en de eigen organisatie.

Robot ervaren

Inzet aan onze kant is dat wij tijdens een workshop altijd een robot meenemen zodat uw medewerkers of relaties een robot in werkelijkheid kunnen ervaren. Het soort robot is mede afhankelijk van het thema en beschikbaarheid.

Voor wie

Deze workshop is met name bedoeld voor organisaties die verwachten dat robotisering impact zal hebben op de beleving van klanten, de dienstverlening en de mogelijkheden van de organisatie in de toekomst. Deze sessie biedt informatie en inspiratie voor productontwikkelaars, marketeers, directies en innovatieteams.

De exacte doelstelling en invulling van de workshop bepalen we graag in overleg met u. 

Impressie robot workshop