Workshop zorgtechnologie

Tijdens deze workshop wordt met name aandacht gegeven aan nieuwe technologie en robot toepassingen en de impact die dit heeft op mens en maatschappij. Doel van de workshop is inspiratie, angst over het onbekende wegnemen en kennismaken met de wereld van vandaag en morgen.

Blik op de toekomst

Aan de hand van belangrijke technologische ontwikkelingen richten we onze blik op de toekomst om vervolgens met de groep de impact van al deze ontwikkelingen te bepalen voor de cliënten, het eigen werk en de eigen organisatie.

Technologie ervaren

Inzet aan onze kant is dat wij tijdens een workshop altijd een robot of nieuwe technologie meenemen zodat uw medewerkers of relaties een in werkelijkheid kunnen ervaren wat dit zou kunnen betekenen. 

Voor wie

Deze workshop is met name bedoeld voor zorgorganisaties en gemeentes die ervaren dat nieuwe technologie noodzakelijk is om de kwaliteit van zorg te handhaven en de kosten beheersbaar te houden. Deze sessie biedt informatie en inspiratie voor directies, lijnmanagers, directies, ICT’ers en innovatieteams.

De exacte doelstelling en invulling van de workshop bepalen we graag in overleg met u.