Sinds 2017 volgt Helma de ontwikkelingen van robots op de voet. “Met een jonge zoon is zij betrokken bij de educatie van jonge kinderen en betrokken bij de vraag “waar robots een bijdrage kunnen leveren” en de impact op onze vaardigheden.

Naast haar specialisatie in de toepassingen binnen zorg en onderwijs is Helma een allround internationaal keynote spreker. Onderwerpen zoals artificial intelligence, robots, technologische vooruitgang en de metaverse zijn haar niet vreemd. Met haar spontane en grappige kijk op de technologische ontwikkelingen staat zij garant voor een inspirerend en vooral motiverend verhaal om de toehoorders enthousiast te maken over alles wat ons te wachten staat.

Helma Lensen, specialisatie robots in zorg en onderwijs

Helma Lensen is de initiatiefnemer vanĀ Robot-onderwijs.nl. De onderwijsinstellingen waar zij voor werkt en hun studenten kennen haar als een gepassioneerde expert die de brug naar technologie en robots bouwt. Inzet is om leerlingen en docenten bij de hand te nemen en ze op een enthousiaste manier te laten zien dat technologie helemaal niet eng is; als je het maar beter begrijpt. Dan ga je de enorme kansen zien

Sinds 2019 verzorgt zij daarnaast ook de keynotes en workshops bij zorgverleners, gemeentes en overheidsinstellingen. Op een interactieve manier weet zij het publiek te betrekken en te inspireren. Ze is een expert als het gaat om toepassingen van robots in de zorg en voor ons welzijn. Opdrachtgevers omschrijven haar als een inspirerende spreker die op begrijpelijke wijze de ontwikkelingen van de technologie en de gevolgen voor mens, werk en welzijn kan duiden.

Helma Lensen en RobotOnderwijs

Met RobotOnderwijs hebben wij altijd als doel voor ogen gehouden dat we technologie en robots moeten laten ervaren en studenten en docenten willen inspireren om met dit boeiende vakgebied aan de slag te gaan. Vanuit RobotOnderwijs werden er steeds vaker gastlessen gegeven bij de verschillende zorg opleidingen. Een daarop volgende logische stap was dat Helma aansluitend op de kennis van drs. Tom Ederveen keynotes, lezingen en workshops ging verzorgen voor zorgverleners, gemeentes en overheidsinstellingen.

Beschikbaarheid en prijs aanvragen

Helma Lensen-Aertssen - Keynote spreker zorg en onderwijs
Helma Lensen-Aertssen - Keynote spreker zorg en onderwijs
Helma Lensen-Aertssen - Keynote spreker zorg en onderwijs