Waarom zou je een robot niet laten vertellen over de ontwikkelingen binnen robots en technologie?

NAO de sociale robot als keynote spreker? Het kan! Verras uw gasten met een keynote over robots, nu en in de toekomst, gegeven door niets of niemand minder dan NAO de sociale robot. De mensen van RobotXperience zijn al sinds 2009 actief met robots. Sinds 2014 worden deze ook al actief ingezet op evenementen, tijdens workshops en voor pilots. Nu is het mogelijk om NAO als keynote spreker te boeken voor jullie evenement.

Robots, nu en in de toekomst

NAO neemt de aanwezigen mee in de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Waar staan we nu zo ongeveer met de technologische ontwikkelingen? Daarnaast vertelt NAO op een leuke en vooral toegankelijke manier over de kansen die de inzet van technologie creƫert. Als robot is NAO bij uitstek geschikt om ook te vertellen over de uitdagingen. Wat kan NAO zelf nog niet, waarom is dit zo, en kan dit in de toekomst wel? Het publiek wordt op een laagdrempelige en informerende manier meegenomen in een inspirerend verhaal.

In tegenstelling tot Pepper is NAO beter geschikt voor een wat kleiner publiek. Deze robot is ongeveer 65 cm en zal op een tafel moeten staan om zichtbaar te zijn.

Onderwerpen van NAO zijn:

  • Robots in de zorg
  • Robots in het onderwijs
  • Robots nu en in de toekomst

En omdat NAO kleiner is dan Pepper, hebben wij hem bestempeld als onze budget keynote spreker!

 

Beschikbaarheid en prijs aanvragen