Expertise chatbots en kunstmatige intelligentie

Muriël is een veel gevraagd spreker. Daarnaast staat ze ook met haar ‘’voeten in de klei’’ doordat zij als programma- of projectmanager nog steeds data en AI projecten uitvoert (o.a. voor Shell en Rabobank). Deze continue praktijkervaring zorgt ervoor dat haar verhalen doorspekt zijn met anekdotes en dat je het realistische verhaal hoort.

Op een inspirerende en verhelderende wijze weet zij complexe zaken in begrijpelijke taal te verwoorden naar zowel de top van een organisatie als op de werkvloer. Kennis vergaren en delen is wat zij graag doet. Niet alleen door het geven van presentaties en trainingen, maar ook met haar boek Artificial Intelligence In Actie. Ze schakelt met gemak van strategisch denken naar het praktisch toepassen. Want uiteindelijk kan je pas echt waarde creëren met data als je deze om weet te zetten naar informatie die voor jouw organisatie relevant is.

Werken aan succes

Doordat zij aan meerdere chatbot projecten gewerkt heeft, weet ze wat je moet doen om het een succes te maken of om doordacht te besluiten om er juist niet aan te beginnen. Want chatbots zijn hot, maar niet altijd de juiste oplossing voor jouw organisatie. Ook hierover vertelt zij het échte verhaal.

Muriël Serrurier Schepper is van origine psycholoog. Vroeg in haar carrière ontwikkelde zij ook een passie voor IT en data. Toen zij de Artificial Intelligence Cell voor Rabobank opzette, vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats; Mens en Machine kwamen samen.

Met haar unieke achtergrond in de psychologie en haar rijke ervaring in data en IT is zij in staat om de brug te slaan tussen data scientists en de rest van de organisatie

 

Beschikbaarheid en prijs aanvragen