Spreker preventieve zorg m.b.v. robotica en kunstmatige intelligentie

Julian is uitvinder en ondernemer. Met de slaaprobot Somnox heeft hij als technisch student aan de TU Delft ( industrieel ontwerper) daadwerkelijk zijn droom waargemaakt door een start-up met waarde te creëren. Julian en zijn start-up hebben zij meer dan 200% in crowdfunding opgehaald en zijn wereldwijd in het nieuws geweest met deze nieuwe toepassing.

Het is mijn missie om robotica in te zetten voor sociale impact en persoonlijk welzijn.

Expertise

Zijn expertise ligt bij het helpen van mensen met robotica toepassen in hun bedrijf en uitleggen hoe je best voorbereid bent op de komst van robots/AI. Hij beschrijft hoe de toekomst van de zorg eruit zal zien met de komst van kunstmatige intelligentie en robotica, hij weet veel van growth hacking en vertelt over hoe je een succesvolle crowdfunding project opzet. Hij bespreekt welke trends er zijn in de tech wereld die potentieel impact kunnen hebben op jouw business en verteld hij hoe je nog meer kunt halen uit bestaande datasets.

Boeiende lezing over robotica, crowdfunding en data driven innovatie

Julian neemt u in een boeiende lezing mee over zijn passie, zijn bedrijf en verteld het verhaal van vandaag en morgen met focus op preventieve zorg door middel van robotica en kunstmatige intelligentie.

 

Beschikbaarheid en prijs aanvragen