Robots en ouderenzorg

Met 67 jaar is Thea onze oudste spreker. Als betrokken en actieve dame wil zij de reis meemaken die onze maatschappelijke ontwikkelingen met zich meebrengen en de mogelijkheden die technologie en robots brengen als je wat ouder wordt. Thea neemt u graag mee op haar reis en deelt haar ervaringen op een toegankelijk en begrijpelijke wijze. Zij is uw perfecte spreker wanneer uw doelgroep wat meer op leeftijd is.

Waar kan technologie ouderen ondersteunen als het gaat om communicatie, participatie en fysiek ondersteuning. Samen ontdekken, samen leren, dat is toch veel leuker.

Meer over Thea

Thea is moeder van 2 kinderen en oma van meerdere kleinkinderen. Zij is in haar leven lang werkzaam geweest in de ICT en ondersteuning van gebruikers. Als voormalig docent heeft zij ervaring met presenteren en interactie in een groep.

Interactieve lezing

Thea verzorgt lezingen en workshops aan ouderen over de ontwikkelingen van robots en aanpalende technologie. Inzet van de lezing is een overzicht geven van belangrijke trends en ontwikkeling met impact op de ouderen mens in onze maatschappij. Tijdens de workshops wordt een robot meegenomen. Deze wordt geïntegreerd in de workshop.

 

Beschikbaarheid en prijs aanvragen